Draudze Ziņas Kalendārs Jautājumi Vēsture Bibliotēka Saites Kontakti Atbalsts
 
 
 
 
atpakaļ uz ziņām

Salas sv.Jāņa draudzes diena 2012 notikusi

19. augusts, 2012
Salas sv.Jāņa draudzes diena 2012 notikusi 2012.gada 19.augustā notika mūsu draudzes dienas. Devīze kā parasti - Tu neesi vientuļa sala...
Programma:
11.00- dievkalpojums- mūsu mācītāja Vaira Bitēna.
Pēc dievkalpojuma - sadraudzība, aktivitātes bērniem un pieaugušajiem un diskusija par tēmu: Kā krīzes radīto depresiju vērst iniciatīvā un priekā, balstoties uz kristīgajām vērtībām. Radošā darbnīca bērniem.
16.00 koncertēs operdziedātāja Kristīne Zadovska un komponists Jānis Lūsēns.
Vakars pie ugunskura.
Šogad īpašu uzmanību piesaistīja bērnu radošā darbnīca, kurā aktīvu dalību ņēma gandrīz visi klātesošie. Darbnīcu vadīja Meistars Karlo (pazīstams kā Kārlis Štālmanis). Daudzi prom devās ar piemiņas veltēm, darinātām no koka ripiņām, jūras noslīpētiem koka gabaliņiem un daudz kā cita. Paldies Meistaram!

Sadraudzību kuplināja diskusija par tēmu: Kā krīzes radīto depresiju vērst iniciatīvā un priekā, balstoties uz kristīgajām vērtībām. Diskusiju vadīja Sigita Čulkstena. Aktīvu dalību ņēma un savus viedokļus pauda daudzi, arī Jūrmalas iecirkņa prāvests Andris Krauliņš. Paldies viņam par iespēju atrast laiku un piedalīties.

Pēcpusdienā ar koncertu visus iejūsmināja operdziedātāja Kristīne Zadovska un komponists Jānis Lūsēns, kurš spēlēja uz baznīcas ērģelēm. Koncerts bija ļoti skaists.

Tā tas bija un cerams būs arī nākamgad.

P.S. Paldies tiem, kas uzcēla mums visiem mazmājiņu (redzama attēlā Nr.15).
Foto galerija — Salas sv.Jāņa draudzes diena 2012 notikusi



Copyright (c) www.salasdraudze.lv
Insbergs interneta risinājumi
www.insbergs.lv